Inschrijven op 12 mei

Aanmelden voor de verschillende afstanden is mogelijk op 12 mei. de inschrijflocatie en startlocatie is bij Camping beleef Lauwersoog, strandweg 1 te lauwersoog.

Het inschrijfbureau is open tot een half uur voor het startschot van die afstand. Houd rekening met extra tijd voor parkeren, u kunt P3 of P4 aanhouden. Er rijden pendelbussen vanaf die parkeerplaatsen naar de startlocatie. Wilt u lopend naar de startlocatie? Vanaf P3 is het 900 meter, vanaf P4 is het 1.400 meter.

Alle parkeerplaatsen zijn niet bereikbaar tussen 10.55 en 11.10 uur in verband met de start van de hele marathon.

Loopt u de halve marathon, meld u dan voor 09.30 uur bij het inschrijfbureau op Lauwersoog. Om 10.00 uur vertrekt onze pendelbus (touringcar) vanaf de inschrijflocatie naar de start van de halve marathon.

Deelnemers die op 12 mei nog wensen in te schrijven voor de halve marathon kunnen dit doen op Lauwersoog. Houd rekening met de beperkte beschikbaarheid in onze touringcars. U kunt het beste na de inschrijving zelf met de auto naar de startlocatie van de halve marathon rijden (Slikweg 2 te Kollumerpomp).

Aanmelden voor alle andere afstanden is op 12 mei geen probleem!

Voor de dagaanmelding gaat u eerst langs de kassa, daar kunt u per pin of contant betalen. U krijgt een bon om u daarmee in te schrijven bij de registratietafels.